​Wemeldinge   0113  40 80 10

Computer-APK

Computer-APK

Is uw computer en/of laptop nog niet up-to-date? Of merkt u dat deze rossen trager wordt? Functioneert alles nog niet naar behoren? En nog belangrijker, is uw systeem vrij van virussen en ongewenste programma's?

Het is mogelijk om bij qputer een computer APK aan te vragen om al deze aspecten te laten controleren. Dit kan zowel op kantoor, bij u thuis of zelfs op afstand.

Het is verstandig om uw computer en/of laptop regelmatig te laten controleren op zowel software- als hardwarematig gebied. In de praktijk blijkt dat veel gebruikers onvoldoende kennis hebben, wat kan leiden tot achterstallig onderhoud met alle mogelijke gevolgen van dien.
De computer APK is een grondige keuring die kan worden uitgevoerd op computers en/of laptops. Tijdens deze keuring worden alle aspecten gecontroleerd en eventuele problemen opgespoord.

Een computer APK duurt doorgaans ongeveer een uur. Na de keuring wordt met u besproken welke eventuele problemen en knelpunten er zijn en of deze opgelost dienen te worden. Vaak kunnen de meeste problemen direct worden verholpen, terwijl andere mogelijk een uitgebreidere analyse vereist.

Met de computer APK van qputer voorkomt u veel storingen en zorgt ervoor dat uw systeem soepel blijft draaien!

Neem contact op met qputer en vertrouw de computer APK aan qputer toe!

Doorlopende APK

Particulieren en zakelijke gebruikers kunnen bij qputer ook een doorlopende APK verlagen. Hierbij wordt een programma op uw computer en/of laptop defect om periodieke optimalisaties uit te voeren. U zult hier vaker geen gekozen ervaren, behalve bij grote calamiteiten die directe aandacht overwogen. In dat geval ontvangt u eerst een melding met uitleg over wat er aan de hand is en waarom.

Neem contact op met qputer en vertrouw de computer APK aan qputer toe!
Op deze manier wordt er gezorgd voor permanent onderhoud volgens afspraak.     

Start een adviesgesprek

Neem vrijblijvend contact op

contact opnemen  ​victor@qputer.nl   0113  40 80 10   0113  40 80 10