Wemeldinge  0113 40 80 10

Netwerken

Steeds meer apparaten in huis hebben een Wi-Fi netwerk nodig. Daarom is een router of de modem van de internet provider in de meterkast niet meer voldoende voor Wi-Fi in het hele huis. Maar wat is dan de oplossing? qputer helpt je graag met een goede oplossing op maat.

Een goed werkend Wi-Fi netwerk aanleggen is een vak. De meeste klanten weten uit ervaring dat zelf een oplossing bedenken niet of maar half werkt. Denk daarbij aan WiFi-versterkers, power over ethernet, mesh systemen en andere alternatieven. Met de oplossingen die qputer bied heb jij een perfect Wi-Fi netwerk in je gehele huis, kantoor en tuin.

Er wordt een netwerk van access points aangelegd. Deze access points zijn met een datakabel aan elkaar verbonden. Door eerst op locatie een analyse te doen wordt bepaald waar precies een access point nodig is.

Als qputer een (Wi-Fi) netwerk aanlegt wordt er gebruik gemaakt van de beste apparatuur voor jou wensen en qputer installeert deze op de juiste plaatsen in en om het huis. Dat geeft veel voordelen.

Het gehele netwerk is volledig self-roaming. Dat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch schakelt naar het dichtstbijzijnde Wi-Fi access point voor de snelste verbinding.

Omdat qputer eerst een analyse doet op locatie plaatsen we op de juiste plaatsen access points, daarmee wordt het Wi-Fi netwerk overal perfect bereikbaar.

Heb jij een slecht bereik met je huidige Wi-Fi oplossing? Bij je thuis, kantoor of op een andere locatie? qputer komt graag bij je langs voor een goed advies. Er wordt ter plaatse naar de situatie gekeken zodat er precies een beeld komt wat er nodig is voor een perfect werkend (Wi-Fi) netwerk.

Start een advies gesprek

Neem Vrijblijvend Contact op

contact opnemen  victor@qputer.nl  0113 40 80 10  0113 40 80 10

Start een advies gesprek

Neem vrijblijvend contact op

 0113 40 80 10  0113 40 80 10  victor@qputer.nl contact gegevens