â€‹Wemeldinge   0113  40 80 10

Netwerken

Steeds meer apparaten in huis hebben een Wi-Fi netwerk nodig. Wi-Fi is de verzamelnaam voor draadloze netwerken. Wi-Fi is de afkorting voor 'Wireless Fidelity'. De naam is bedacht met een knipoog naar de audioterm HiFi (High Fidelity = hoge betrouwbaarheid). Hierbij is een router of de modem van de internetprovider in de meterkast niet meer voldoende om Wi-Fi in het hele huis te garanderen. Maar wat is dan de oplossing? qputer helpt u graag met een oplossing op maat die aan uw behoeften voldoet.

Het aanleggen van een goed werkend Wi-Fi netwerk is een vak apart. Klanten weten vaak uit ervaring dat zelf een oplossing bedenken niet altijd of slechts gedeeltelijk werkt. Denk daarbij aan Wi-Fi versterkers, Power of Ethernet, mesh-systemen en andere alternatieven. Met de oplossingen die qputer biedt, bent u verzekerd van een perfect Wi-Fi netwerk in uw hele huis, kantoor en tuin.

Een netwerk van access points wordt aangelegd die met elkaar verbonden zijn door middel van datakabels. qputer voert eerst een grondige analyse op locatie uit om nauwkeurig te bepalen waar precies access point(s) nodig is/zijn. 

Bij het aanleggen van een (Wi-Fi) netwerk maakt qputer gebruik van de beste apparatuur die aansluit bij uw wensen en installeert deze op de juiste plaatsen in en rondom het huis. Dit biedt vele voordelen.

Door eerste een analyse ter plaatse uit te voeren, plaats qputer de access points op de juiste locaties, waardoor het Wi-Fi netwerk overal perfect bereikbaar is. 

Het volledige netwerk ondersteunt self-roaming, wat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch overschakelt naar het dichtstbijzijnde Wi-Fi access point voor de snelste verbinding. 

Heeft u last van slecht Wi-Fi bereik met uw huidige situatie thuis, op kantoor of elders? qputer staat voor u klaar met deskundig advies. qputer komt graag bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen, zodat vastgesteld kan worden wat nodig is voor een goed functionerend Wi-Fi netwerk.

Start een advies gesprek

Neem vrijblijvend contact op

contact opnemen  victor@qputer.nl  0113 40 80 10  0113 40 80 10

Start een advies gesprek

Neem vrijblijvend contact op

 0113 40 80 10  0113 40 80 10  victor@qputer.nl contact gegevens