Wemeldinge  0113 40 80 10

Webshops

Jouw online winkelpand

Je wilt een webshop beginnen. Je hebt één of meerdere producten die je online wilt gaan verkopen. Dan kan je ervoor kiezen om een webshop te starten. Dit is in deze tijd naast een fysieke winkel niet meer weg te denken. De voordelen die een webshop je biedt in vergelijking met een website zijn:

ndien gewenst kan er zelfs een directe koppeling gemaakt worden met de bank en vervolgens het boekhoudprogramma, waardoor je altijd een up-to-date overzicht hebt van je financiële positie.

Webshop CMS

De webshops die qputer maakt worden met de webshop software van WordPress of Magento gemaakt. WordPress en Magento bieden alle mogelijkheden om een 100% geoptimaliseerde professionele webshop te maken. Dit betekend dat je producten direct veel beter gevonden zullen worden en je met jouw producten een sterk concurrerende positie inneemt.


Beheer

Met een content management systeem (kortweg CMS) kan je eenvoudig verschillende types inhoud bijhouden en direct online je eigen wijzigingen doorvoeren. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, video’s of andere documenten.

Een CMS is altijd op maat gemaakt naar jouw wensen en zorgt ervoor dat je ook zonder technische kennis wijzigingen kan aanbrengen in je eigen website of webshop.Natuurlijk behoort een cursus op maat ook tot de mogelijkheden. Ook als je dat niet wilt of er geen tijd voor hebt kan qputer je hiervan ontzorgen.


Zoekmachine optimalisatie van je webshop

Naast het bouwen van een webshop raad qputer je sterk aan om je website door middel van zoekmachine optimalisatie een extra boost te geven om het proces van de vindbaarheid een stevige basis te geven om je online doelen nog sneller te verwezenlijken.Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden die een webshop je kan bieden?Neem dan contact met qputer op.

Start een advies gesprek

Neem Vrijblijvend Contact op

contact opnemen  victor@qputer.nl  0113 40 80 10  0113 40 80 10