​Wemeldinge   0113  40 80 10

Website

Uw online visitekaartje

Nieuwe website laten ontwerpen

Na een zorgvuldige afweging heeft u een beslissing genomen: u wilt een nieuwe website laten ontwikkelen. Maar wat nu? U heeft tijd en moeite aangestoken in het verzamelen van informatie over het proces van het laten maken van een website. Hierover is genoeg te vinden, en de websites van alle webdesignbedrijven die u heeft bekeken, vertellen hetzelfde verhaal.

qputer zal u ook hetzelfde verhaal vertellen, maar met de standaardadditieven van één extra optie die een wereld van verschil kan maken voor het succes van uw website en de online doelen die u met uw bedrijf wilt bereiken! qputer is persoonlijk, helpt u graag en rekent niet voor elke vraag of kleine aanpassing direct een fors bedrag. Bovendien heeft u maar één factor voor uw website.


Ondersteuning

Het is ook mogelijk dat een op maat gemaakte cursus de gebruikers snel vertrouwd laat maken met zowel de front- als backend. Alle diensten die verband houden met een website worden door qputer verzorgd, inclusief de domeinregistratie, DNS-beheer, hosting, e-mail en zowel technisch als functioneel beheer van de websites. Daarnaast worden ook aanvullende diensten aangeboden door qputer zoals het maken van logo's, afbeeldingen, teksten en foto's. qputer kan samenwerken met de netwerkpartners voor deze diensten.

Realisaties & projecten

Hieronder vindt u enkele realisaties en projecten grote door qputer.

Uiteraard zijn meer referenties beschikbaar op aanvraag. 

Start een adviesgesprek

Neem vrijblijvend contact op

contact opnemen

Start een advies gesprek

Neem vrijblijvend contact op

 0113 40 80 10  0113 40 80 10  victor@qputer.nl contact gegevens