Wemeldinge  0113 40 80 10

Websites

Jouw online visitekaartje

Nieuwe website laten maken

Je hebt, na veel wikken en wegen, de beslissing gemaakt. Je wilt een nieuwe website laten ontwikkelen. Maar wat nu? Je hebt veel tijd en energie erin gestoken om informatie te verzamelen over het laten maken van een website. Er is genoeg te vinden en de websites die je hebt bekeken van alle webdesign bedrijven vertellen je nagenoeg allemaal hetzelfde verhaal.

qputer vertelt jou ook hetzelfde verhaal maar wel met de standaard toevoeging van één extra optie die een wereld van verschil maakt voor het slagen van jou website en de online doelen die je met jouw bedrijf wil bereiken! qputer is persoonlijk, helpt u graag en rekent niet voor elke vraag of kleine aanpassing direct een fors bedrag. En je hebt maar één aanspreekpunt voor jouw website.


Ondersteuning

Om de gebruikers zowel aan de front- als backend bekend te maken kan qputer ook een cursus op maat maken zodat de gebruikers snel vertrouwd zijn.Alle diensten worden door qputer verzorgd die komen kijken bij een website. Denk hierbij aan domeinregistratie, DNS beheer, hosting, e-mail en zowel technisch als functioneel beheer van websites.Ook overige diensten zoals het maken van logo’s, afbeeldingen, teksten, en foto’s kunnen worden aangeboden. Hiervoor kan qputer schakelen met haar netwerkpartners.

Realisaties en Projecten

Hieronder vind je enkele realisaties en projecten ondersteunend door qputer.

Uiteraard zijn er meer referenties op aanvraag.

Start een advies gesprek

Neem Vrijblijvend Contact op

contact opnemen

Start een advies gesprek

Neem vrijblijvend contact op

 0113 40 80 10  0113 40 80 10  victor@qputer.nl contact gegevens