qputer is werkzaam in de provincie Zeeland. qputer rekent een marktconform tarief. Buiten de Gemeenten Goes en Kapelle worden voorrijkosten in rekening gebracht.

 

Heeft u een nieuwe computer, laptop, mobiele telefoon of tablet nodig maar twijfelt u welk type het best bij u past? qputer adviseert u graag en kan deze ook leveren en installeren.

 

Ook het oplossen van Wi-Fi (ver)storingen of het instellen van netwerken is geen probleem voor qputer!

 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een offerte opvragen?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Computer op maat

Elke computer wordt met de hand op maat gebouwd.

Of u nu een eenvoudige PC wenst voor huis- tuin- en  keuken gebruik of een echte game PC waar u de nieuwste games op wilt spelen. qputer bouwt elke PC naar wens.

 

Uw computer wordt naar wens samengesteld en gebouwd met de nieuwste hardware, zodat u weer jaren vooruit kan met uw nieuwe systeem.

 

Heeft u al een computer?
Dan zet qputer de gegevens van uw oude computer over op uw nieuwe computer.

 

Verder wordt, indien dit gewenst is, uw e-mail ingesteld, de printer geïnstalleerd, en de gebruikte programma’s geïnstalleerd. Ook zet qputer uw documenten, afbeeldingen en video’s over.

Reclame vrij internetten

Vind u het ook zo vervelend, elke keer als u een website bezoekt of uw favoriete spel speelt op uw telefoon of tablet, dat u dan een reclame filmpje te zien krijgt? Of dat er verbinding wordt gemaakt om uw persoonlijke gegevens door te sluizen?

 

Investeer dan nu in een vrijere en snellere internetverbinding. Door de aanschaf van deze oplossing filtert u eenvoudig en snel een groot gedeelte van de advertenties en privacy gevoelige gegevens. Hiervoor schaft u een klein apparaat aan wat bij u in het (thuis)computernetwerk komt te hangen, de kosten van dit apparaat zijn eenmalig 99 euro daarnaast is een onderhoudsabonnement van 9 euro per maand noodzakelijk om de werking van het apparaat optimaal te houden en updates uit te voeren. Dit onderhoud wordt maandelijks gedaan door qputer, u ondervind hier geen hinder van.

 

Informeer naar de mogelijkheden of een demonstratie bij u thuis of op locatie. Ook een proef opstelling is mogelijk!

Werken in de cloud en backups

Overal en altijd veilig kunnen werken met uw bestanden.

Geef uw productiviteit een boost en elimineer opslag knelpunten met de opslag oplossingen van qputer.

 

Garandeer bedrijfscontinuïteit door snelle back-up en herstel van Windows en Apple computers, bestandsservers en virtuele machines. Maar ook uw eigen privé computers. Deze backup oplossing kan ook dienen als uw privé cloud, met lagere kosten dan de grotere cloud dienst verleners en u bent ook nog eens in volledige controle.

 

Synchroniseer gegevens op meerdere apparaten vanaf uw eigen privé cloud, terwijl u 100% eigenaar blijft van uw gegevens. Zowel op uw computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.