Uw persoonlijke computerhulp

Computerhulp

Werkt uw systeem niet meer optimaal?
Heeft u last van vervelende software?
Last van een virus?
Is uw computer defect?
Werkt er een update niet naar behoren?
Op zoek naar nieuwe software passen bij uw wensen?
Wilt u advies over nieuwe ICT apparatuur?

Heeft u vragen?

qputer is werkzaam in de provincie Zeeland. qputer rekent een marktconform tarief. Buiten de Gemeenten Goes en Kapelle worden voorrijkosten in rekening gebracht.

Heeft u een nieuwe computer, laptop, mobiele telefoon of tablet nodig, maar twijfelt u welk type het best bij u past? qputer adviseert u graag, en kan deze ook leveren.

Ook het oplossen van wifi (ver)storingen, of het instellen van netwerken is geen probleem voor qputer!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ondersteuning
Op verzoek kan er op afstand worden meegekeken.
Shift

Efficient te werk gaan met één programma voor al uw online diensten.

Computer

Laptop

Tablet

Telefoon

Printer

Netwerk

Software

Microsoft 365

Overig

Elke computer wordt met de hand op maat gebouwd.

Computer op maat

Of u nu een eenvoudige PC wenst voor huis- tuin- of keuken gebruik of een echte game PC waar u de nieuwste games op wilt spelen. qputer bouwt elke PC naar wens.

 

Uw computer wordt naar wens samengesteld en gebouwd met de nieuwste hardware, zodat u er vanuit kunt dat u weer jaren vooruit kan met uw nieuwe systeem.

 

Heeft u al een computer? Dan zet qputer de gegevens van uw oude computer over op uw nieuwe computer.

 

Verder wordt, indien dit gewenst is uw e-mail in ingesteld, de printer geïnstalleerd, en de gebruikte programma’s geïnstalleerd.

 

Ook vergeet qputer uw afbeeldingen,  foto’s en documenten over te zetten, en staan deze weer op de oude vertrouwde plek.

qputer - pc op maat

Reclame vrij internetten

Vind je het ook zo vervelend, elke keer als je een website bezoekt of je favoriete spel speelt op je telefoon of tablet, dat je dan een reclame filmpje te zien krijgt? Of dat er verbinding wordt gemaakt om jou persoonlijke gegevens door te sluizen?

 

Investeer dan nu in een vrijer en sneller internet. Door de aanschaf van deze oplossing filter je eenvoudig en snel een groot gedeelte van de advertenties en privacy gevoelige gegevens. Hiervoor schaf je een klein apparaat aan wat bij jou in het (thuis)computernetwerk komt te hangen, de kosten van dit apparaat zijn eenmalig 99 euro daarnaast is een onderhoudsabonnement van 9 euro per maand noodzakelijk om de werking van het apparaat optimaal te houden en updates uit te voeren. Dit onderhoud wordt maandelijks gedaan door qputer, je ondervind hier geen hinder van.

 

Informeer naar de mogelijkheden of een demonstratie bij jou thuis of op locatie. Ook een proef opstelling is mogelijk!

Overal en altijd veilig kunnen werken met uw bestanden.

Cloud, Prive cloud en Backups

Geef uw productiviteit een boost en elimineer opslagknelpunten met de oplossingen van qputer.

 

Garandeer bedrijfscontinuïteit door snelle back-up en herstel van Windows-eindpunten, bestandsservers en virtuele machines. Maar ook uw eigen privé computers. Deze backup oplossing kan ook dienen als uw prive cloud, met lagere kosten dan de grote cloud dienst verleners, en uw bent ook nog eens in volledige controle.

 

Synchroniseer gegevens op meerdere apparaten vanaf uw eigen privé cloud, terwijl u 100% eigenaar blijft van uw gegevens. Zowel op uw computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.