// voorkom verlies van belangrijke data

Reservekopieën

Met een back-up voorkom je dat belangrijke gegevens op je pc verloren gaan. Het kan het behoud van jouw onderneming zijn. Vergeet ook niet je persoonlijke bestanden zoals de documenten, fotos en andere bestanden.

Een back-up is een reservekopie van de bestanden op je computer(s). Die kopie komt van pas wanneer er onverhoopt iets mis gaat. Het is niet ondenkbaar dat bestanden per ongeluk worden gewist, beschadigd raken of dat de computer crasht of besmet raakt met een virus.

De schade die dit veroorzaakt is afhankelijk van de vraag hoe digitaal jouw bedrijfsvoering is. Maar je kunt de schade beperken door back-ups te maken zodat verloren informatie weer teruggehaald kan worden.

Back-up bewaren

Waar wordt de back-up geplaatst? Voor de hardware heb je de keuze uit diverse mogelijkheden, afhankelijk van de grootte van de bestanden waar je een back-up van wilt maken. Gaat het in totaal om niet meer dan een paar GB, dan kan je volstaan met een USB-geheugenstick of zelfs een USB harddisk. Gaat het om grotere bestanden of meerdere computers, laptops, tablets of telefoons dan kan mogelijk een NAS uitkomst bieden.

qputer NAS

Met een NAS oplossing van qputer automatiseren we de backup van jouw systemen zodat je er bijna geen omkijken meer naar hebt. Synchroniseer gegevens op meerdere apparaten vanaf je eigen privé cloud terwijl je zelf 100% eigenaar blijft van je gegevens. Zowel op je computers, laptops, tablets als mobiele telefoons.

// Stuur een e-mail naar victor@qputer.nl of bel 0113 40 80 10

Backup oplossing nodig?

// alle feedback is welkom

Reacties van klanten

Emilia Clarke
Saskia
Marsaki
"qputer is een betrouwbare en flexibele partner met veel kennis, heel prettig om mee samen te werken!"
Emilia Clarke
Andre
xxlcare
"Victor van qputer verzorgt voor https://xxlcare.eu als internetbedrijf al 6 jaar de kantoorautomatisering en daar zijn we erg tevreden over. Bij ons draait alles om bereikbaarheid en 24/7 performance"
Emilia Clarke
Jenny
Particulier
"Uitermate tevreden over qputer. Ben al jaren klant. Goed advies en uitleg. Bij problemen staat hij voor je klaar! Samenwerking is prima alles gaat in goed overleg. Een aanrader!"
Emilia Clarke
Yvonne
Rode Kruis Noord-West Beveland
"Computer door Qputer laten verzorgen. Goede pc en vriendelijke persoon, legt rustig uit en niets is teveel. Wij hebben een fijne samen werking met qputer. Voor onze afdeling van het Rode Kruis Noord-West Beveland beheert hij al onze computers. Geweldig als je zo iemand achter de hand hebt."
Emilia Clarke
Wim
Particulier
"De ervaring die ik heb met qputer is goed heel bekwaam en ze komen de afspraken keurig na en zijn heel vriendelijk"
Emilia Clarke
Postma
Juwelier
Wij hebben 2 websites door qputer laten realiseren. Het contact is door ons als fijn en deskundig ervaren. Onze ideeën zijn in samenwerking met qputer tot een mooi eindresultaat gekomen!
Paula
Particulier
"Wij hebben onze laptop bij qputer gekocht. Prima service en vlotte levering! Ook als we vragen hebben kunnen we altijd terecht."
Emilia Clarke
Wendy / Sybren
Dolce Capella
"Absolute plus punten vaak en snel bereikbaar. Indien ook jouw intentie zou je assertiever bepaalde dienstverlening aan kunnen bieden ( in de toekomst) en dit ook goed kunnen melden (wat, voorbeelden, referenties, prijs indicatie etc.) Als wij weten wat je precies doet en op welke manier zouden we zeker overwegen om van (meer) zaken gebruik te maken."
Hanneke
Particulier
"Deskundig advies. Reageert snel betrouwbaar."
Stephanie
Particulier
"Een nieuwe laptop bij qputer gekocht. Aan de hand van mijn wensen en advies van Victor hebben we samen een keuze gemaakt. Helemaal gebruiksklaar gemaakt, waardoor ik zo aan de slag kon!"