// voor jou website

Bestaande website
laten restylen

Je hebt al een bestaande website maar deze is sterk verouderd en klanten kunnen de website van je bedrijf en daarom jouw producten of diensten via Google niet (meer) vinden. Hierdoor loopt je bedrijf klanten en omzet mis.

Je bestaande website testen en aanpassen
Aan de hand van de website check kan snel bepaald worden waar de aanpassingen gemaakt moeten worden, zodat de website van je bedrijf de komende jaren weer een concurrerende positie zal innemen ten opzichte van je concurrenten.

Meestal is het doorvoeren van een aantal kleine aanpassingen aan de bestaande website al genoeg om je positie, in de markt waarin je actief bent, sterk te verbeteren.
Soms is de bestaande website echter zo verouderd dat het nauwelijks mogelijk is om door een paar kleine ingrepen het doel te bereiken. In dat geval ontvang je een vrijblijvende aanbieding voor het bouwen van een nieuwe website.

Werkproces restylen bestaande website
Een restyling of aanpassing van een bestaande (verouderde) website komt als volgt tot stand:
  • Kennismakingsgesprek
  • Doel en doelgroep vaststellen
  • Bespreking over de mogelijkheden
  • Toevoegen functionaliteiten
  • Website optimalisatie
  • Presentatie test website
  • Aanpassingen test website
  • Website online zetten

// Stuur een e-mail naar victor@qputer.nl of bel 0113 40 80 10

Vragen over websites?

// alle feedback is welkom

Reacties van klanten

Emilia Clarke
Saskia
Marsaki
"qputer is een betrouwbare en flexibele partner met veel kennis, heel prettig om mee samen te werken!"
Emilia Clarke
Andre
xxlcare
"Victor van qputer verzorgt voor https://xxlcare.eu als internetbedrijf al 6 jaar de kantoorautomatisering en daar zijn we erg tevreden over. Bij ons draait alles om bereikbaarheid en 24/7 performance"
Emilia Clarke
Jenny
Particulier
"Uitermate tevreden over qputer. Ben al jaren klant. Goed advies en uitleg. Bij problemen staat hij voor je klaar! Samenwerking is prima alles gaat in goed overleg. Een aanrader!"
Emilia Clarke
Yvonne
Rode Kruis Noord-West Beveland
"Computer door Qputer laten verzorgen. Goede pc en vriendelijke persoon, legt rustig uit en niets is teveel. Wij hebben een fijne samen werking met qputer. Voor onze afdeling van het Rode Kruis Noord-West Beveland beheert hij al onze computers. Geweldig als je zo iemand achter de hand hebt."
Emilia Clarke
Wim
Particulier
"De ervaring die ik heb met qputer is goed heel bekwaam en ze komen de afspraken keurig na en zijn heel vriendelijk"
Emilia Clarke
Postma
Juwelier
Wij hebben 2 websites door qputer laten realiseren. Het contact is door ons als fijn en deskundig ervaren. Onze ideeën zijn in samenwerking met qputer tot een mooi eindresultaat gekomen!
Paula
Particulier
"Wij hebben onze laptop bij qputer gekocht. Prima service en vlotte levering! Ook als we vragen hebben kunnen we altijd terecht."
Emilia Clarke
Wendy / Sybren
Dolce Capella
"Absolute plus punten vaak en snel bereikbaar. Indien ook jouw intentie zou je assertiever bepaalde dienstverlening aan kunnen bieden ( in de toekomst) en dit ook goed kunnen melden (wat, voorbeelden, referenties, prijs indicatie etc.) Als wij weten wat je precies doet en op welke manier zouden we zeker overwegen om van (meer) zaken gebruik te maken."
Hanneke
Particulier
"Deskundig advies. Reageert snel betrouwbaar."
Stephanie
Particulier
"Een nieuwe laptop bij qputer gekocht. Aan de hand van mijn wensen en advies van Victor hebben we samen een keuze gemaakt. Helemaal gebruiksklaar gemaakt, waardoor ik zo aan de slag kon!"