// jou nieuwe website

Nieuwe website laten maken

Je hebt, na veel wikken en wegen, de beslissing gemaakt.
Je wilt een nieuwe website laten ontwikkelen. Maar wat nu?

Je hebt veel tijd en energie erin gestoken om informatie te verzamelen over het laten maken van een website. Er is genoeg te vinden en de websites die je hebt bekeken van alle webdesign bedrijven vertellen je nagenoeg allemaal hetzelfde verhaal.

qputer vertelt jou ook hetzelfde verhaal maar wel met de standaard toevoeging van één extra optie die een wereld van verschil maakt voor het slagen van jou website en de online doelen die je met jouw bedrijf wil bereiken! qputer is persoonlijk, helpt u graag en rekent niet voor elke vraag of kleine aanpassing direct een fors bedrag.

Werkproces nieuwe website laten maken
Een nieuwe website komt als volgt tot stand:
  • Ontwerpfase
  • Beoordeling van het eerste ontwerp
  • Aanpassen eerste ontwerp
  • Presentatie definitieve ontwerp
  • Toevoegen teksten, afbeeldingen en overige functionaliteiten
  • Website optimalisatie
  • Presentatie test website
  • Aanpassingen test website
  • Website online plaatsen

// Stuur een e-mail naar victor@qputer.nl of bel 0113 40 80 10

Nieuwe website nodig?

// alle feedback is welkom

Reacties van klanten

Emilia Clarke
Saskia
Marsaki
"qputer is een betrouwbare en flexibele partner met veel kennis, heel prettig om mee samen te werken!"
Emilia Clarke
Andre
xxlcare
"Victor van qputer verzorgt voor https://xxlcare.eu als internetbedrijf al 6 jaar de kantoorautomatisering en daar zijn we erg tevreden over. Bij ons draait alles om bereikbaarheid en 24/7 performance"
Emilia Clarke
Jenny
Particulier
"Uitermate tevreden over qputer. Ben al jaren klant. Goed advies en uitleg. Bij problemen staat hij voor je klaar! Samenwerking is prima alles gaat in goed overleg. Een aanrader!"
Emilia Clarke
Yvonne
Rode Kruis Noord-West Beveland
"Computer door Qputer laten verzorgen. Goede pc en vriendelijke persoon, legt rustig uit en niets is teveel. Wij hebben een fijne samen werking met qputer. Voor onze afdeling van het Rode Kruis Noord-West Beveland beheert hij al onze computers. Geweldig als je zo iemand achter de hand hebt."
Emilia Clarke
Wim
Particulier
"De ervaring die ik heb met qputer is goed heel bekwaam en ze komen de afspraken keurig na en zijn heel vriendelijk"
Emilia Clarke
Postma
Juwelier
Wij hebben 2 websites door qputer laten realiseren. Het contact is door ons als fijn en deskundig ervaren. Onze ideeën zijn in samenwerking met qputer tot een mooi eindresultaat gekomen!
Paula
Particulier
"Wij hebben onze laptop bij qputer gekocht. Prima service en vlotte levering! Ook als we vragen hebben kunnen we altijd terecht."
Emilia Clarke
Wendy / Sybren
Dolce Capella
"Absolute plus punten vaak en snel bereikbaar. Indien ook jouw intentie zou je assertiever bepaalde dienstverlening aan kunnen bieden ( in de toekomst) en dit ook goed kunnen melden (wat, voorbeelden, referenties, prijs indicatie etc.) Als wij weten wat je precies doet en op welke manier zouden we zeker overwegen om van (meer) zaken gebruik te maken."
Hanneke
Particulier
"Deskundig advies. Reageert snel betrouwbaar."
Stephanie
Particulier
"Een nieuwe laptop bij qputer gekocht. Aan de hand van mijn wensen en advies van Victor hebben we samen een keuze gemaakt. Helemaal gebruiksklaar gemaakt, waardoor ik zo aan de slag kon!"