// Jou systemen in optimale conditie

IT Beheer

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt jouw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen.

Middels een beveiligde verbinding kan qputer op afstand verbinding maken en zo de meeste taken uitvoeren maar indien gewenst is qputer ook graag bij jou zichtbaar op locatie. Laat qputer periodiek jouw ICT systemen onderhouden en advies uitbrengen over het optimaliseren en professionaliseren van je ICT systemen.

Bij vragen, problemen of wijzigingen gaan we graag met jouw in gesprek hoe we dit op een passende manier kunnen uitvoeren. qputer denkt graag met je mee.

Wanneer kies je systeembeheer door qputer?
Is jouw onderneming te klein voor een eigen ICT-afdeling, dan kun je het beheer en ondersteuning uitbesteden aan een specialist zoals qputer.
Wanneer je wel over eigen ICT-medewerkers beschikt kan qputer je op allerlei manieren helpen. Bijvoorbeeld als er behoefte is aan specifieke kennis en ervaring of wanneer er (tijdelijk) behoefte is naar extra capaciteit.
qputer levert altijd een oplossing op maat.

// Stuur een e-mail naar victor@qputer.nl of bel 0113 40 80 10

Ervaren systeembeheerder

// alle feedback is welkom

Reacties van klanten

Emilia Clarke
Saskia
Marsaki
"qputer is een betrouwbare en flexibele partner met veel kennis, heel prettig om mee samen te werken!"
Emilia Clarke
Andre
xxlcare
"Victor van qputer verzorgt voor https://xxlcare.eu als internetbedrijf al 6 jaar de kantoorautomatisering en daar zijn we erg tevreden over. Bij ons draait alles om bereikbaarheid en 24/7 performance"
Emilia Clarke
Jenny
Particulier
"Uitermate tevreden over qputer. Ben al jaren klant. Goed advies en uitleg. Bij problemen staat hij voor je klaar! Samenwerking is prima alles gaat in goed overleg. Een aanrader!"
Emilia Clarke
Yvonne
Rode Kruis Noord-West Beveland
"Computer door Qputer laten verzorgen. Goede pc en vriendelijke persoon, legt rustig uit en niets is teveel. Wij hebben een fijne samen werking met qputer. Voor onze afdeling van het Rode Kruis Noord-West Beveland beheert hij al onze computers. Geweldig als je zo iemand achter de hand hebt."
Emilia Clarke
Wim
Particulier
"De ervaring die ik heb met qputer is goed heel bekwaam en ze komen de afspraken keurig na en zijn heel vriendelijk"
Emilia Clarke
Postma
Juwelier
Wij hebben 2 websites door qputer laten realiseren. Het contact is door ons als fijn en deskundig ervaren. Onze ideeën zijn in samenwerking met qputer tot een mooi eindresultaat gekomen!
Paula
Particulier
"Wij hebben onze laptop bij qputer gekocht. Prima service en vlotte levering! Ook als we vragen hebben kunnen we altijd terecht."
Emilia Clarke
Wendy / Sybren
Dolce Capella
"Absolute plus punten vaak en snel bereikbaar. Indien ook jouw intentie zou je assertiever bepaalde dienstverlening aan kunnen bieden ( in de toekomst) en dit ook goed kunnen melden (wat, voorbeelden, referenties, prijs indicatie etc.) Als wij weten wat je precies doet en op welke manier zouden we zeker overwegen om van (meer) zaken gebruik te maken."
Hanneke
Particulier
"Deskundig advies. Reageert snel betrouwbaar."
Stephanie
Particulier
"Een nieuwe laptop bij qputer gekocht. Aan de hand van mijn wensen en advies van Victor hebben we samen een keuze gemaakt. Helemaal gebruiksklaar gemaakt, waardoor ik zo aan de slag kon!"