Netwerken

Steeds meer apparaten in huis hebben een Wi-Fi netwerk nodig. Daarom is een router of de modem van de internet provider in de meterkast niet meer voldoende voor Wi-Fi in het hele huis. Maar wat is dan de oplossing? qputer helpt je graag met een goede oplossing op maat.
Een goed werkend Wi-Fi netwerk aanleggen is een vak. De meeste klanten weten uit ervaring dat zelf een oplossing bedenken niet of maar half werkt. Denk daarbij aan WiFi-versterkers, power over ethernet, mesh systemen en andere alternatieven. Met de oplossingen die qputer bied heb jij een perfect Wi-Fi netwerk in je gehele huis, kantoor en tuin.
Er wordt een netwerk van access points aangelegd. Deze access points zijn met een datakabel aan elkaar verbonden. Door eerst op locatie een analyse te doen wordt bepaald waar precies een access point nodig is.
Als qputer een (Wi-Fi) netwerk aanlegt wordt er gebruik gemaakt van de beste apparatuur voor jou wensen en qputer installeert deze op de juiste plaatsen in en om het huis. Dat geeft veel voordelen.

Voordelen van een goed Wi-Fi netwerk

  • SELF ROAMING WIFI-NETWERK
Het gehele netwerk is volledig self-roaming. Dat betekent dat bijvoorbeeld een smartphone automatisch schakelt naar het dichtstbijzijnde Wi-Fi access point voor de snelste verbinding.
  • OVERAL GOED WIFI-BEREIK
Omdat qputer eerst een analyse doet op locatie plaatsen we op de juiste plaatsen access points, daarmee wordt het Wi-Fi netwerk overal perfect bereikbaar.
Heb jij een slecht bereik met je huidige Wi-Fi oplossing? Bij je thuis of op kantoor? qputer komt graag bij je langs voor een goed advies. Er wordt ter plaatse naar de situatie gekeken zodat er precies een beeld komt wat er nodig is voor een perfect werkend (Wi-Fi) netwerk.
Victor van qputer verzorgt voor https://xxlcare.eu als internetbedrijf al 6 jaar de kantoorautomatisering en daar zijn we erg tevreden over. Bij ons draait alles om bereikbaarheid en 24/7 performance.

Ondersteuning

Op verzoek kan er ook op afstand worden meegekeken om uitleg te geven of om problemen te verhelpen. Dit kan voor tijdens en na kantoor tijden.
Stuur een e-mail naar victor@qputer.nl of bel 0113 40 80 10

Meer over netwerken?