JOU SYSTEMEN IN OPTIMALE CONDITIE

IT Beheer

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt jouw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen.
Middels een beveiligde verbinding kan qputer op afstand verbinding maken en zo de meeste taken uitvoeren maar indien gewenst is qputer ook graag bij jou zichtbaar op locatie. Laat qputer periodiek jouw ICT systemen onderhouden en advies uitbrengen over het optimaliseren en professionaliseren van je ICT systemen.
Bij vragen, problemen of wijzigingen gaan we graag met jouw in gesprek hoe we dit op een passende manier kunnen uitvoeren. qputer denkt graag met je mee.
Kies voor

Systeembeheer door qputer

Is jouw onderneming te klein voor een eigen ICT-afdeling, dan kun je het beheer en ondersteuning uitbesteden aan een specialist zoals qputer.
Wanneer je wel over eigen ICT-medewerkers beschikt kan qputer je op allerlei manieren helpen. Bijvoorbeeld als er behoefte is aan specifieke kennis en ervaring of wanneer er (tijdelijk) behoefte is naar extra capaciteit.
qputer levert altijd een oplossing op maat.