Webshop starten

Je wilt een webshop beginnen. Je hebt één of meerdere producten die je online wilt gaan verkopen. Dan kan je ervoor kiezen om een webshop te starten.
De voordelen die een webshop je biedt in vergelijking met een website zijn:
  • Je producten worden vooraf afgerekend
  • Klantcontact via e-mail, social media of online chat mogelijkheden
  • Direct opvraagbaar overzicht van de bestellingen
  • Voorraadbeheer
  • Rapportages
Indien gewenst kan er zelfs een directe koppeling gemaakt worden met de bank en vervolgens het boekhoudprogramma, waardoor je altijd een up-to-date overzicht hebt van je financiële positie.

Webshop CMS

De webshops die qputer maakt worden met de webshop software van WordPress of Magento gemaakt. WordPress en Magento bieden alle mogelijkheden om een 100% geoptimaliseerde professionele webshop te maken. Dit betekend dat je producten direct veel beter gevonden zullen worden en je met jouw producten een sterk concurrerende positie inneemt.

CMS (content management system)

Met een content management systeem (kortweg CMS) kan je eenvoudig verschillende types inhoud bijhouden en direct online je eigen wijzigingen doorvoeren. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, video’s of andere documenten.
Een CMS is altijd op maat gemaakt naar jouw wensen en zorgt ervoor dat je ook zonder technische kennis wijzigingen kan aanbrengen in je eigen website of webshop.
Natuurlijk behoort een cursus op maat ook tot de mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie van je webshop

Naast het bouwen van een webshop raad qputer je sterk aan om je website door middel van zoekmachine optimalisatie een extra boost te geven om het proces van de vindbaarheid een stevige basis te geven om je online doelen nog sneller te verwezenlijken.

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden die een webshop je kan bieden?
Neem dan contact met qputer op.

Een mooie webshop laten bouwen door qputer. Gebruiksvriendelijke software zodat wij zelf ook heel eenvoudig producten, tekst of andere informatie kunnen aanpassen. Geen vraag is te gek en erg behulpzaam.

Ondersteuning

Op verzoek kan er ook op afstand worden meegekeken om uitleg te geven of om problemen te verhelpen. Dit kan voor tijdens en na kantoor tijden.
Stuur een e-mail naar victor@qputer.nl of bel 0113 40 80 10

Meer over webshops?