Websites

Advies

Altijd een passend advies afgestemd op uw behoeften en budget.

Hosting

Uw website zal op A-merk hardware worden gehost. Het netwerk van de hosting zal in handen zijn van degelijke partijen waar qputer nauwe samenwerkingen mee heeft.

Ontwerpen

You know how it is: When you’re working toward something, keeping your focus is much easier...

Domeinnaam registratie

qputer verzorgt de registratie van uw domeinnaam op het internet.

E-mail

Bij uw domeinnaam horen ook professionele e-mail adressen. Deze kunnen middels webmail of in uw eigen e-mail programma worden geraadpleegd.

Testen

You know how it is: When you’re working toward something, keeping your focus is much easier...

Eigen DNS beheer

Indien gewenst kan er via het domeinsysteem een klantlogin worden gemaakt bijvoorbeeld voor uw eigen IT Beheerder(s).

Beveiliging

Elke website krijgt standaard https en een beveiligingscertificaat.

Ondersteuning

Voor, na en tijdens de realisatie van uw website staat qputer voor u klaar.

Websites en Webshops

Websites zijn niet langer alleen de visitekaartjes van ondernemingen. Tegenwoordig trekken ze nieuwe klanten aan, zorgen ze voor online verkopen en helpen ze bij klantenbinding. qputer maakt aantrekkelijke websites die makkelijk te onderhouden zijn. Door middel van een speciaal management systeem plaatst u eenvoudig nieuws en updates. Dit kan qputer ook geheel voor u verzorgen.

Klaar voor de start..

Voordat er een website is moet er nog heel wat gebeuren. Bedenk goed welke informatie u wil geven aan de bezoeker van uw website. Wat is het doel van de website. Wat wilt u bereiken met de website.

Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden in uw webshop? Uw klanten kunnen betalen met iDeal, Creditcard, PayPal en diverse andere betaalmogelijkheden. Ook uw klanten uit het buitenland. Meer informatie verstrekt qputer u graag in een persoonlijk gesprek.

Ondersteuning

Zoals u hebt kunnen lezen kan qputer u compleet voorzien van een website. Het gehele technische proces maar ook met u meedenken zowel voor als achter de schermen. Voor, tijdens en na de oplevering van uw website levert qputer u graag ondersteuning. Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen.

Benieuwd wat qputer voor u kan betekenen?
Neem dan contact op.