Camerabewaking

Veiligheid binnen en rondom uw eigendommen

Hoe veilig is uw omgeving wanneer u afwezig bent? Wat gebeurt er in en rondom uw huis en/of kantoor wanneer u niet aanwezig bent? Dit heeft u zich vast wel eens afgevraagd.

Wilt u weten wat zich in en om uw huis en/of kantoor afspeelt? Bekijk het zelf met hoogwaardige en veilige camerasystemen. Of het nu overdag, ’s avonds of ’s nachts is, u wilt weten wie in uw tuin rondloopt of wie door uw ramen gluurt om te zien of iemand thuis is. In een samenleving waarin het gevoel van onveiligheid toeneemt, voldoet een standaard alarmsysteem vaak niet meer aan de behoeften.

Met de eenvoudige en veilige camerasystemen biedt qputer de mogelijkheid om uw huis, kantoor of objecten zelf te monitoren wanneer u maar wilt en op elk moment van de dag. Zelfs via uw mobiele apparaten, zoals uw smartphone of tablet, heeft u direct een actueel beeld van uw omgeving. 

Benodigdheden & opties

Als u meer wilt weten over netwerken, Wi-Fi, routers, switches, bekabeling, firewalls, toegangscontrole, camerabewaking, of cameratoezicht, neem dan contact op met qputer om de mogelijkheden die passen bij uw omgeving en budget te bespreken.

KANTOOR

Wemeldinge

TELEFOON

0113 40 80 10

WHATSAPP

0113 40 80 10

E-MAIL

info@qputer.nl