Website

Uw online visitekaartje

Nieuwe website laten ontwerpen

Na zorgvuldige overweging heeft u een besluit genomen: u wilt een nieuwe website laten ontwikkelen. Maar wat nu? U heeft tijd en moeite gestoken in het verzamelen van informatie over het proces van het laten maken van een website. Hierover is genoeg te vinden, en de websites van alle webdesignbedrijven die u heeft bekeken vertellen nagenoeg hetzelfde verhaal.

qputer zal u ook hetzelfde verhaal vertellen, maar met de standaard toevoeging van één extra optie die een wereld van verschil kan maken voor het succes van uw website en de online doelen die u met uw bedrijf wilt bereiken! qputer is persoonlijk, helpt u graag en rekent niet voor elke vraag of kleine aanpassing direct een fors bedrag. Bovendien heeft u maar één aanspreekpunt voor uw website. 

Ondersteuning

Het is ook mogelijk dat qputer een op maat gemaakte cursus verzorgt om de gebruikers snel vertrouwd te laten maken met zowel de front- als backend. Alle diensten die verband houden met een website worden door qputer verzorgd, waaronder de domeinregistratie, DNS-beheer, hosting, e-mail en zowel technisch als functioneel beheer van de websites. Daarnaast worden ook aanvullende diensten aangeboden door qputer zoals het maken van logo’s, afbeeldingen, teksten en foto’s. qputer kan samenwerken met de netwerkpartners voor deze diensten.  

Realisaties & projecten

Hieronder vindt u een overzicht van enkele realisaties en projecten van qputer.

Uiteraard zijn meer referenties beschikbaar op aanvraag.

Pluspunten qputer

CONTACT OPNEMEN
KANTOOR

Wemeldinge

TELEFOON

0113 40 80 10

WHATSAPP

0113 40 80 10

E-MAIL

info@qputer.nl