Computer-APK

Algemene computer checkup

Computer APK

Is uw computer en/of laptop nog up to date? Of merkt u dat deze steeds trager wordt? Functioneert alles nog naar behoren? En belangrijker nog, is uw systeem vrij van virussen en ongewenste programma’s?

Het is mogelijk om bij qputer een computer APK aan te vragen om al deze aspecten te laten controleren. Dit kan zowel op kantoor, bij u thuis of zelfs op afstand.

Het is verstandig om uw computer en/of laptop regelmatig te laten controleren op zowel software- als hardwarematig gebied. In de praktijk blijkt dat veel gebruikers onvoldoende kennis hebben, wat kan leiden tot achterstallig onderhoud met alle mogelijke gevolgen van dien.
De computer APK is een grondige keuring die kan worden uitgevoerd op computers en/of laptops. Tijdens deze keuring worden nauwkeurig alle aspecten gecontroleerd en worden eventuele problemen opgespoord.

Een computer APK duurt doorgaans ongeveer een uur. Na de keuring wordt met u besproken welke eventuele problemen en knelpunten er zijn en of deze opgelost dienen te worden. Vaak kunnen de meeste problemen direct worden verholpen, terwijl andere mogelijk een uitgebreidere analyse vereisten.

Met de computer APK van qputer voorkomt u veel storingen en zorgt u ervoor dat uw systeem soepel blijft draaien!

Neem contact op met qputer en vertrouw de computer APK aan qputer toe!  

KANTOOR

Wemeldinge

TELEFOON

0113 40 80 10

WHATSAPP

0113 40 80 10

E-MAIL

info@qputer.nl