Netwerken

Zowel bekabeld als draadloze Wi-Fi

Steeds meer apparaten in huis hebben een Wi-Fi netwerk nodig. Wi-Fi is de verzamelnaam voor draadloze netwerken. Wi-Fi is de afkorting voor 'Wireless Fidelity'. De naam is bedacht met een knipoog naar de audioterm HiFi (High Fidelity = hoge betrouwbaarheid).

Hierbij is een router of de modem van de internetprovider in de meterkast niet meer voldoende om Wi-Fi in het hele huis te garanderen. Maar wat is dan de oplossing? qputer helpt u graag met een oplossing op maat die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Het aanleggen van een goed werkend Wi-Fi netwerk is een vak apart. Klanten weten vaak uit ervaring dat zelf een oplossing bedenken niet altijd of slechts gedeeltelijk werkt. Denk daarbij aan Wi-Fi versterkers, Power of Ethernet, mesh-systemen en andere alternatieven. Met de oplossingen die qputer biedt, bent u verzekerd van een perfect Wi-Fi netwerk in uw hele huis, kantoor en tuin.

Een netwerk van access points wordt aangelegd die met elkaar verbonden zijn door middel van datakabels. qputer voert eerst een grondige analyse op locatie uit om nauwkeurig te bepalen waar precies access point(s) nodig is/zijn.

Bij het aanleggen van een (Wi-Fi) netwerk maakt qputer gebruik van de beste apparatuur die aansluit bij uw wensen en installeert deze op de juiste plaatsen in en rondom het huis. Dit biedt vele voordelen. 

Benodigdheden & opties

Als u meer wilt weten over netwerken, Wi-Fi, routers, switches, bekabeling, firewalls, toegangscontrole, camerabewaking, of cameratoezicht, neem dan contact op met qputer om de mogelijkheden die passen bij uw omgeving en budget te bespreken.

KANTOOR

Wemeldinge

TELEFOON

0113 40 80 10

WHATSAPP

0113 40 80 10

E-MAIL

info@qputer.nl